Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

Zocht u naar advocaat arbeidsrecht Zandvoort en bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht in Zandvoort of in de directe omgeving? Dan bent u bij Noest Advocatuur aan het juiste adres!

Noest Advocatuur snapt dat u iets anders zoekt dan de traditionele advocatuur. U zoekt u een advocaat die de tijd voor u neemt. Een advocaat die met u meedenkt. En vooral een advocaat die u begrijpt. Dat vind u allemaal bij Noest Advocatuur. Cliënten voelen zich na een eerste gesprek gerust gesteld. En dat is precies wat advocaat Astrid Noest belangrijk vindt. Het maakt advocaat Arbeidsrecht Zandvoort uniek.

Advocaat

Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlange ervaring.

Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

“Cliënten die bij mij komen, zijn werknemers en werkgevers met vragen die gaan over problemen op het werk. Ongeveer 90% van de zaken die ik in behandeling heb, gaat over arbeidsrecht. Met de uitgebreide ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan, weet ik vaak al tijdens het eerste gesprek met een cliënt wat de mogelijkheden zijn om zijn vraag of probleem op te lossen. Dat ik zowel werkgevers als werknemers bijsta is voor iedereen een voordeel: ik kan vaak al vroeg voorspellen wat de volgende stap van de wederpartij zal zijn. Ik ken beide “denkroutes” en dat geeft een voorsprong aan de cliënt!

Wilt u weten wie Astrid Noest is? Ga dan direct naar haar persoonlijke pagina.

Afspraak maken met advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

Direct een afspraak maken met Astrid Noest? Dat kan 24/7 in de online agenda.

Afspraak maken

Online advies van advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

Noest Advocatuur is er voor werkgevers en werknemers die op zoek zijn naar een ervaren arbeidsrecht advocaat.

Noest Advocatuur adviseert en procedeert over o.a. vaststellingsovereenkomsten, ziekte en arbeidsongeschiktheid, concurrentiebedingen, loon en arbeidsconflicten. Ook kunt u bij Noest Advocatuur terecht voor al uw vragen over het ontslagrecht en de transitievergoeding.

Op zoek naar direct advies? Stel uw vraag online!

Online advies

Fixed Price

Noest Advocatuur hanteert scherpe tarieven en is een ware pionier als fixed fee advocaat.

Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

Een advocaat met vaste tarieven, zonder ouderwetse kantoorkosten. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Daardoor komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Als u er recht op heeft, kan bovendien door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor u worden aangevraagd. Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort behandelt uw zaak dan pro deo.

Arbeidsrecht

Er is geen rechtsgebied zo breed als het arbeidsrecht. De enorme hoeveelheid regels leidt regelmatig tot vragen en problemen. Of u nu werkgever of werknemer bent, Astrid Noest treedt graag voor u op. Zij kan u met haar jarenlange ervaring bijstaan bij vragen en problemen over bijvoorbeeld:

Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort

Advocaat arbeidsrecht Zandvoort: bereikbaarheid

Advocaat Arbeidsrecht Zandvoort is gevestigd in Hillegom, midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad. Met Amsterdam en Haarlem aan de ene kant, en Leiden en Den Haag aan de andere kant. Het kantoor is uitstekend bereikbaar. U kunt bovendien gratis parkeren voor de deur. Direct uw route plannen? Klik hier.

Onze klanten komen uit heel Nederland, maar voornamelijk uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Aerdenhout, Heemstede, Noordwijkerhout en Zandvoort. Tag: advocaat arbeidsrecht Zandvoort.

Ontslagbrief

Publicaties en meer…

Wist u dat Astrid Noest een column in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft? U kunt deze kranten en columns online lezen.

Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van Astrid Noest. Daarnaast geeft zij arbeidsrechtelijke workshops en presentaties.

Blog

In de blog op deze website kunt u verder lezen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Tag: advocaat arbeidsrecht Zandvoort