Afspraak maken

U kunt hier 24 uur per dag een afspraak maken voor de komende 3 weken.

Coronavirus

Wij begrijpen dat u zich misschien zorgen maakt over het coronavirus en besmettingsgevaar. Wij houden daar graag rekening mee. Het is daarom mogelijk intakes op afstand te laten plaatsvinden (videobellen/bellen).

Maakt u een afspraak? Prima! Wij nemen contact met u op om af te stemmen hoe het gesprek kan/zal plaatsvinden. De keuze is aan u, mits u gezond bent en geen klachten heeft natuurlijk.  

Wij houden voldoende afstand, beschikken over een spreek(spat)scherm en hebben voldoende ontsmettingsmiddelen voor uw handen.

Kies zelf uw afspraak

Intake: een gesprek van ongeveer 1 à 1,5 uur waarin de hele zaak kan worden besproken en u uitgebreid advies krijgt. De eerste 30 min. zijn kosteloos, daarna betaalt u € 200,– ex btw per uur als u geen klant wordt. Als u wel klant wordt, is de intake bij de afgesproken fixed price inbegrepen.

Spreekuur: Het spreekuur wordt gehouden op donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Het spreekuur is bedoeld voor korte vragen en een eerste kennismaking. Een gesprek duurt maximaal 30 minuten en is kosteloos.

Wilt u eerder terecht? Dat is meestal geen probleem. Bel in dat geval gerust voor een afspraak. Wij zijn ook buiten kantooruren te bereiken op 06-21896171.