Mr. Astrid Noest

“Ik startte zelfstandig als advocaat, omdat ik zag dat cliënten behoefte hebben aan vernieuwing in de advocatuur. Cliënten zijn op zoek naar een advocaat die met de tijd mee gaat; naar meer duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Dat betekent: betere communicatie, meedenken, heldere taal en transparant declareren.

Het gaat er uiteindelijk om wat de cliënt wil en niet wat de advocaat zelf voor ogen heeft. Het belang van de cliënt staat voorop. Qua declareren betekent dit: niet te duur en met duidelijke afspraken over de vaste tarieven. Geen kantoorkosten en liever geen ouderwetse uurtje-factuurtje principe.”

Astrid Noest

Curriculum Vitae

Mr. Astrid Noest studeerde af aan de Universiteit Leiden, met als afstudeerrichting Nederlands civiel recht. De laatste 6 maanden van haar studie volgde zij diverse vakken aan een Franse universiteit, Université Jean Moulin Lyon 3, in Lyon.

Al voordat zij aan haar studie begon, deed mr. Astrid Noest ervaring op bij een in letselschade gespecialiseerd advocatenkantoor in Amersfoort (nu: SAP Advocaten). Op dat kantoor nam zij de definitieve beslissing om rechten te gaan studeren. Later, tijdens haar studie, deed zij als buiten-griffier een veelheid aan juridische ervaring op bij de handelssector van het Gerechtshof ’s-Gravenhage.

Haar loopbaan als advocaat begon mr. Astrid Noest bij het advocatenkantoor van de landsadvocaat Pels Rijcken in ’s-Gravenhage. Zij werkte daar met plezier aan de meest uiteenlopende arbeidsrechtelijke zaken. Na een tijdje trok de praktijk van een kleiner kantoor haar meer aan en stapte zij over naar een kantoor in Sassenheim, waar zij een brede algemene praktijk voerde. Het persoonlijke contact met cliënten en de meer praktische insteek van een kleiner kantoor past goed bij haar. Het is dan ook juist die persoonlijke benadering en de pragmatische aanpak die haar van anderen onderscheidt.

Met de brede kennis en ervaring die mr. Astrid Noest tijdens haar loopbaan heeft opgedaan, is uw zaak bij haar in goede handen.

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

  Mw. mr. A. (Astrid) Noest heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien (10) opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Mrs. A. (Astrid) Noest has registered the following legal practice area in the Netherlands Bar’s register of legal practice areas (rechtsgebiedenregister): employment law.

Based on this registration, she is required to obtain ten (10) training credits per calendar year in each registered principal legal practice area in accordance with the standards set by the Netherlands Bar.