Advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout

Zocht je naar advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout en ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht? Wij helpen graag.

Noest Advocatuur snapt dat je iets anders zoekt dan de traditionele advocatuur. Je zoekt een advocaat die de tijd voor je neemt. Een advocaat die met je meedenkt. En vooral een advocaat die jou begrijpt. Dat vind je allemaal bij Noest Advocatuur. Cliënten voelen zich na een eerste gesprek gerustgesteld. En dat is precies wat advocaat Astrid Noest belangrijk vindt.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken kan 24/7 in de online agenda.

Advocaat

Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlange ervaring.

Astrid Noest

Met de uitgebreide ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan, weet ik vaak al tijdens het eerste gesprek met een cliënt wat de mogelijkheden zijn om zijn vraag of probleem op te lossen. Dat ik zowel werkgevers als werknemers bijsta is voor iedereen een voordeel: ik kan vaak al vroeg voorspellen wat de volgende stap van de wederpartij zal zijn. Ik ken beide “denkroutes” en dat geeft een voorsprong aan de cliënt!

Weten wie Astrid Noest is? Ga dan direct naar haar persoonlijke pagina.

Online advies advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout

Op zoek naar direct advies? Stel jouw vraag hier. Je ontvangt binnen 1 werkdag online advies.

  ManVrouw

  Fixed Fee

  Noest Advocatuur hanteert scherpe tarieven en is een ware pionier als fixed fee advocaat.

  Arbeidsrecht

  Een advocaat met vaste tarieven, zonder ouderwetse kantoorkosten. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent. Daardoor kom je na afloop niet voor verrassingen te staan. Kan je geen advocaat betalen? Geen probleem. Wij vragen dan door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor jou aan. Advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout behandelt jouw zaak dan pro deo.

  Wil je weten wat de kosten van jouw arbeidszaak zullen zijn, kijk dan eens bij de tarieven op deze site.

  Arbeidsrecht

  Er is geen rechtsgebied zo breed als het arbeidsrecht. De enorme hoeveelheid regels leidt dan ook regelmatig tot vragen en problemen. Of je nu werkgever of werknemer bent, Astrid Noest helpt graag. Zij kan met haar jarenlange ervaring helpen bij vragen en problemen over bijvoorbeeld:

  Noest Advocatuur

  Advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout: bereikbaarheid

  Noest Advocatuur is lange tijd gevestigd geweest in Hillegom, midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad. Onlangs is Noest Advocatuur verhuisd naar Willemstad, Curaçao. Veel vaste cliënten zijn inmiddels “mee verhuisd”. Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Door een intensieve samenwerking met advocaten in Nederland is het voor Noest Advocatuur mogelijk om cliënten van een full service juridische dienstverlening te voorzien.

  Onze klanten komen uit heel Nederland, maar voornamelijk uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Aalsmeer. Tag: advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout.

  Ontslagbrief

  Publicaties en meer…

  Wist je dat Astrid Noest een column in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft?

  Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van Astrid Noest. Daarnaast geeft zij arbeidsrechtelijke workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen.

  Blog

  In de blog op deze website kan je verder lezen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

  Tag: advocaat arbeidsrecht Noordwijkerhout