Advocaat Arbeidsrecht Bennebroek

Zocht je naar advocaat arbeidsrecht Bennebroek en ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht in Bennebroek? Wij helpen jou graag!

Noest Advocatuur snapt dat je iets anders zoekt dan de traditionele advocatuur. Je zoekt een advocaat die de tijd voor je neemt. Een advocaat die met je meedenkt. En vooral een advocaat die je begrijpt. Dat vind je allemaal bij Noest Advocatuur. Cliënten voelen zich na een eerste gesprek gerust gesteld. En dat is precies wat advocaat Astrid Noest belangrijk vindt.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken kan 24/7 in de online agenda.

Advocaat

Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlange ervaring.

advocaat arbeidsrecht Bennebroek

Met de uitgebreide ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan, weet ik vaak al tijdens het eerste gesprek met een cliënt wat de mogelijkheden zijn om zijn vraag of probleem op te lossen. Dat ik zowel werkgevers als werknemers bijsta is voor iedereen een voordeel: ik kan vaak al vroeg voorspellen wat de volgende stap van de wederpartij zal zijn. Ik ken beide “denkroutes” en dat geeft een voorsprong aan de cliënt!

Weten wie Astrid Noest is? Ga direct naar haar persoonlijke pagina.

Online advies advocaat arbeidsrecht Bennebroek

Op zoek naar direct advies? Stel jouw vraag hier. Je ontvangt binnen 1 werkdag online advies.

  ManVrouw

  Fixed Fee

  Noest Advocatuur hanteert scherpe tarieven en is een ware pionier als fixed fee advocaat.

  advocaat arbeidsrecht Bennebroek

  Een advocaat met vaste tarieven, zonder ouderwetse kantoorkosten. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent. Daardoor kom je na afloop niet voor verrassingen te staan. Als je er recht op hebt, kan bovendien door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor jou worden aangevraagd. Astrid Noest behandelt jouw zaak dan pro deo.

  Wil je weten wat de kosten van jouw zaak zullen zijn, kijk dan eens bij de tarieven op deze site.

  Arbeidsrecht

  Er is geen rechtsgebied zo breed als het arbeidsrecht. De enorme hoeveelheid regels leidt regelmatig tot vragen en problemen. Of je nu werkgever of werknemer bent, Astrid Noest helpt jou graag. Zij helpt jou met haar jarenlange ervaring bij vragen en problemen over bijvoorbeeld:

  advocaat arbeidsrecht Bennebroek

  Advocaat arbeidsrecht Bennebroek: bereikbaarheid

  Noest Advocatuur is lange tijd gevestigd geweest in Hillegom, midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad. Onlangs is Noest Advocatuur verhuisd naar Willemstad, Curaçao. Veel vaste cliënten zijn inmiddels “mee verhuisd”. Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Door een intensieve samenwerking met advocaten in Nederland is het voor Noest Advocatuur mogelijk om cliënten van een full service te voorzien. 

  Onze klanten komen uit heel Nederland, voornamelijk uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Heemstede, Hillegom, Lisse, en Bennebroek. Tag: advocaat arbeidsrecht Bennebroek.

  advocaat arbeidsrecht Bennebroek

  Publicaties en meer…

  Wist u dat Astrid Noest een column in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft?

  Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van Astrid Noest. Daarnaast geeft zij arbeidsrechtelijke workshops en presentatie.

  Blog

  In de blog op deze website kan je verder lezen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

  Tag: advocaat arbeidsrecht Bennebroek