Visie

Persoonlijk
Noest Advocatuur staat voor een persoonlijke aanpak in een informele setting. Ik denk graag met u mee. Ik neem daarom graag samen met u de tijd om al uw juridische vragen en problemen in een persoonlijk gesprek met u door te nemen. Heeft u echter een keer wat minder tijd, dan is dat ook geen probleem: online advies behoort ook tot de mogelijkheden. Wel zo flexibel.

Eerlijk
Iedere zaak en ieder vraagstuk is anders. Ik denk daarom graag met u mee. Ik wil problemen niet groter maken dan ze zijn. Zo worden nutteloze procedures voorkomen. Soms is onderhandelen nodig. Door een realistische en eerlijke aanpak, wordt de kortste weg naar een zo maximaal mogelijk resultaat gekozen.

Flexibel
Omdat ik begrijp dat u het al druk genoeg heeft, is het mogelijk om ’s-avonds of in het weekend bij mij op kantoor langs te komen. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van mijn online dienstverlening: uitstekend advies, maar dan digitaal. Wel zo gemakkelijk.

Transparant
Omdat het voor u prettig is om te allen tijde uw dossier te kunnen raadplegen, biedt Noest Advocatuur u binnenkort 24 uur per dag, 7 dagen per week, online toegang tot uw dossier. U kunt uw dossier inzien door in te loggen op het beveiligde cliëntenportaal op deze website. Zo bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste correspondentie en (proces)stukken. Altijd up to date. Wel zo prettig.

Fixed price
Omdat u al genoeg kosten maakt, heeft Noest Advocatuur zeer scherpe tarieven. Voor diverse zaken geldt een fixed price. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen. Wel zo duidelijk.