Advocaat Oegstgeest

Op zoek naar een advocaat? Wij zijn er voor jou.

Advocaat Oegstgeest snapt dat jij iets anders zoekt dan de traditionele advocatuur. Je zoekt een advocaat die de tijd voor je neemt. Een advocaat die met je meedenkt. En vooral een advocaat die jou begrijpt. Dat vind je allemaal bij Noest Advocatuur.

Cliënten voelen zich na een eerste gesprek gerust gesteld. En dat is precies wat advocaat Astrid Noest belangrijk vindt.

AFSPRAAK MAKEN

Direct een afspraak maken kan 24/7 in de online agenda.

Arbeidsrecht en Contracten

Advocaat Astrid Noest is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Zij snapt dat de drempel om naar een advocaat te gaan soms hoog is. Want je doet dat niet elke dag. Je hebt daarom behoefte aan duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Advocaat Oegstgeest biedt dat allemaal. Met een persoonlijke aanpak helpt Astrid Noest met juridische vragen en problemen rondom het werk en contracten.

Advocaat

Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en contractenrecht.

Astrid Noest

“Ik zie dat cliënten behoefte hebben aan vernieuwing in de advocatuur. Cliënten zijn op zoek naar een advocaat die met de tijd mee gaat. Dat betekent: betere communicatie, meedenken, heldere taal en het liefst een fixed fee.

Het gaat er uiteindelijk om wat de cliënt wil en niet wat de advocaat zelf voor ogen heeft.”

Weten wie Astrid Noest is? Ga dan direct naar haar persoonlijke pagina.

Online advies advocaat Oegstgeest

Op zoek naar direct advies? Stel jouw vraag hier. Je ontvangt binnen 1 werkdag online advies.

  ManVrouw

  Advocaat Aalsmeer

  Fixed Fee

  Een advocaat met vaste tarieven, zonder ouderwetse kantoorkosten. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent. Daardoor kom je na afloop niet voor verrassingen te staan. Kan je geen advocaat betalen? Geen probleem. Wij vragen dan door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor jou aan. Advocaat Oegstgeest behandelt jouw zaak dan pro deo.

  Wil je weten wat de kosten in jouw geval zullen zijn, kijk dan eens bij de tarieven op deze site.

  Voordelen advocaat Oegstgeest

  • gratis (30 min) intake met een arbeidsrecht advocaat
  • heldere communicatie
  • 7 dagen bereikbaar
  • fixed fee
  • één vaste arbeidsrecht advocaat
  • deskundig en betrouwbaar

  Ontslagbrief

  Advocaat Oegstgeest: bereikbaarheid

  Noest Advocatuur is lange tijd gevestigd geweest in Hillegom, midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad. Onlangs is Noest Advocatuur verhuisd naar Willemstad, Curaçao. Veel vaste cliënten zijn inmiddels “mee verhuisd”. Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Wij werken digitaal en hebben een intensieve samenwerking met advocaten in Nederland. Daardoor is het voor Noest Advocatuur mogelijk om cliënten van een full service juridische dienstverlening te voorzien.

  Onze klanten komen uit heel Nederland, maar voornamelijk uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Aalsmeer. Tag: Advocaat Hillegom.

  Publicaties en meer…

  Wist je dat Astrid Noest iedere maand een column in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft?

  Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van Astrid Noest. Daarnaast geeft zij workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen.

  Blog

  In de blog op deze website kan je verder lezen over diverse onderwerpen.

  Tag: Advocaat Oegstgeest