Advocaat Oegstgeest

Uw Advocaat Oegstgeest snapt dat klanten iets anders willen dan de traditionele advocatuur. U heeft behoefte aan duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Uw Advocaat Oegstgeest kan dat bieden. Met een persoonlijke aanpak helpt mr. Noest u met uw juridische vragen en problemen.

 

De 10 voordelen van Noest Advocatuur:

  • gratis (30 min) intake met een arbeidsrecht advocaat
  • heldere communicatie
  • 7 dagen bereikbaar
  • avond/weekend intakes
  • geen uurtje-factuurtje
  • geen kantoorkosten
  • één vaste arbeidsrecht advocaat
  • deskundig en betrouwbaar
  • online agenda en afspraak maken
  • online advies

Arbeidsrecht, contracten, schade en meer…

Of u nu particulier of ondernemer bent, werknemer of werkgever, Noest Advocatuur staat voor u klaar. Noest Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft jarenlange ervaring op het gebied van contracten, incasso’s, aansprakelijkheid en schade.

Mr. Astrid Noest

“Ik startte voor mezelf als advocaat, omdat ik zag dat cliënten behoefte hebben aan vernieuwing in de advocatuur. Cliënten zijn op zoek naar een advocaat die met de tijd mee gaat; naar meer duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Dat betekent: betere communicatie, meedenken, heldere taal en transparant declareren.

Het gaat er uiteindelijk om wat de cliënt wil en niet wat de advocaat zelf voor ogen heeft. Het belang van de cliënt staat voorop. Qua declareren betekent dit: niet te duur en met duidelijke afspraken over de vaste tarieven. Geen kantoorkosten en liever geen ouderwetse uurtje-factuurtje principe.”

Lees meer

Advocaat Oegstgeest

Fixed Price

Noest Advocatuur hanteert scherpe tarieven en is een ware pionier als “fixed price advocaat”. Een advocaat met vaste tarieven en zonder ouderwetse kantoorkosten betekent dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan bovendien door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor u worden aangevraagd (pro deo). Uw Advocaat Oegstgeest staat voor heldere communicatie, ook over tarieven en kosten. Wilt u weten wat u de kosten van uw arbeidszaak zullen zijn, kijk dan eens bij de tarieven op deze site.

Advocaat Oegstgeest: bereikbaarheid

Noest Advocatuur is gevestigd midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad: met Amsterdam en Haarlem aan de ene kant, en Leiden en Den Haag aan de andere kant. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Direct uw route plannen? Klik hier.

Onze klanten komen o.a. uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Aalsmeer. Tag: Advocaat Hillegom.

Publicaties en meer…

Wist u dat mr. Astrid Noest iedere maand een column over arbeidsrechtelijke onderwerpen in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft? U kunt deze kranten en columns online lezen (zie voorlaatste pagina).

Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van de hand van mr. Astrid Noest. Daarnaast organiseert en geeft zij workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen.

Blog

In de blog op deze website kunt u verder lezen over diverse onderwerpen.

Tag: Advocaat Oegstgeest