Advocaat arbeidsrecht Leimuiden

Zocht u naar advocaat arbeidsrecht Leimuiden en bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht in Leimuiden of in de directe omgeving? Dan bent u bij Noest Advocatuur aan het juiste adres!

 

Noest Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht en snapt dat klanten iets anders willen dan de traditionele advocatuur. U heeft behoefte aan duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Noest Advocatuur kan dat bieden. Met een persoonlijke aanpak helpt arbeidsrecht advocaat mr. Astrid Noest u met uw juridische vragen en problemen rondom het werk.

Noest Advocatuur is er voor werkgevers en werknemers die op zoek zijn naar een ervaren arbeidsrecht advocaat. Noest Advocatuur adviseert en procedeert over o.a. ontslag, vaststellingsovereenkomsten, ziekte en arbeidsongeschiktheid, concurrentiebedingenarbeidsongevallen en werkgeversaansprakelijkheid, loon en arbeidsconflicten. Ook kunt u bij Noest Advocatuur terecht voor al uw vragen over nieuw ontslagrecht en – natuurlijk – de inmiddels beruchte transitievergoeding.

U kunt zelf 24 uur per dag een afspraak maken in de online agenda

Mr. Noest

Mr. Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlange ervaring op dat gebied:

“Cliënten die bij mij komen, zijn werknemers en werkgevers met vragen die gaan over problemen op het werk. Ongeveer 90% van de zaken die ik in behandeling heb, gaat over arbeidsrecht. Met de uitgebreide ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan, weet ik vaak al tijdens het eerste gesprek met een cliënt wat de mogelijkheden zijn om zijn vraag of probleem op te lossen. Dat ik zowel werkgevers als werknemers bijsta is voor iedereen een voordeel: ik kan vaak al vroeg voorspellen wat de volgende stap van de wederpartij zal zijn. Ik ken beide “denkroutes” en dat geeft een voorsprong aan de cliënt!

Wilt u weten wie mr. Astrid Noest is? Ga dan direct naar haar persoonlijke pagina.

Fixed Price

Noest Advocatuur hanteert scherpe tarieven en is een ware pionier als “fixed price advocaat”. Een advocaat met vaste tarieven en zonder ouderwetse kantoorkosten betekent dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan bovendien door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor u worden aangevraagd (pro deo). Uw arbeidsrecht advocaat Hoofddorp staat voor heldere communicatie, ook over tarieven en kosten. Wilt u weten wat u de kosten van uw arbeidszaak zullen zijn, kijk dan eens bij de tarieven op deze site.

Arbeidsrecht

Er is geen rechtsgebied zo breed als het arbeidsrecht. De enorme hoeveelheid regels leidt dan ook regelmatig tot vragen en problemen. Of u nu werkgever of werknemer bent, mr. Astrid Noest treedt voor beide regelmatig op. Zij kan u met haar jarenlange ervaring bijstaan bij vragen en problemen over bijvoorbeeld:

Advocaat arbeidsrecht Leimuiden: bereikbaarheid

Vanuit Leimuiden is Noest Advocatuur uitstekend bereikbaar. Noest Advocatuur is gevestigd midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad: met Amsterdam en Haarlem aan de ene kant, en Leiden en Den Haag aan de andere kant. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Direct uw route plannen? Klik hier.

Onze klanten komen o.a. uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Aalsmeer. Tag: advocaat arbeidsrecht Leimuiden.

Publicaties en meer…

Wist u dat mr. Astrid Noest een driewekelijkse column over arbeidsrechtelijke onderwerpen in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft? U kunt deze kranten en columns online lezen (zie voorlaatste pagina).

Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van de hand van mr. Astrid Noest. Daarnaast organiseert en geeft zij arbeidsrechtelijke workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen.

Blog

In de blog op deze website kunt u verder lezen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Tag: advocaat arbeidsrecht Leimuiden