Advocaat Aalsmeer

Op zoek naar een advocaat? Wij helpen jou graag!

Advocaat Aalsmeer snapt dat jij iets anders zoekt dan de traditionele advocatuur. Je zoekt een advocaat die de tijd voor je neemt. Een advocaat die met je meedenkt. En vooral een advocaat die je begrijpt. Dat vind je allemaal bij Noest Advocatuur.

Cliënten voelen zich na een eerste gesprek gerust gesteld. En dat is precies wat advocaat Astrid Noest belangrijk vindt.

AFSPRAAK MAKEN

Direct een afspraak maken kan 24/7 in de online agenda.

Arbeidsrecht en Contracten

Advocaat Astrid Noest is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Zij snapt dat de drempel om naar een advocaat te gaan soms hoog is. Je hebt daarom behoefte aan duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Advocaat Aalsmeer bieden dat allemaal. Met een persoonlijke aanpak helpt Astrid Noest jou met juridische vragen en problemen rondom het werk en contracten.

Advocaat

Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en contractenrecht. Zij heeft jarenlange ervaring.

Astrid Noest

“Ik zie dat cliënten behoefte hebben aan vernieuwing in de advocatuur. Cliënten zijn op zoek naar een advocaat die met de tijd mee gaat. Dat betekent: betere communicatie, meedenken, heldere taal en het liefst een fixed fee.

Het gaat er uiteindelijk om wat de cliënt wil en niet wat de advocaat zelf voor ogen heeft. Het belang van de cliënt staat voorop.”

Weten wie Astrid Noest is? Ga dan direct naar haar persoonlijke pagina.

Online advies advocaat Aalsmeer

Op zoek naar direct advies? Stel jouw vraag hier. Je ontvangt binnen 1 werkdag online advies.

  ManVrouw

  Advocaat Aalsmeer

  Fixed Fee

  Een advocaat met vaste tarieven, zonder ouderwetse kantoorkosten. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent. Daardoor kom je na afloop niet voor verrassingen te staan. Kan je geen advocaat betalen? Geen probleem. Wij vragen dan door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor jou aan. Advocaat Aalsmeer behandelt jouw zaak dan pro deo.

  Wil je weten wat de kosten van jouw zaak zullen zijn, kijk dan eens bij de tarieven op deze site.

  Voordelen van advocaat Aalsmeer

  • gratis (30 min) intake met een arbeidsrecht advocaat
  • heldere communicatie
  • 7 dagen bereikbaar
  • fixed fee
  • één vaste arbeidsrecht advocaat
  • deskundig en betrouwbaar

  Ontslagbrief

  Advocaat Aalsmeer: bereikbaarheid

  Noest Advocatuur is lange tijd gevestigd geweest in Hillegom, midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad. Onlangs is Noest Advocatuur verhuisd naar Willemstad, Curaçao. Veel vaste cliënten zijn inmiddels “mee verhuisd”. Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Door een intensieve samenwerking met advocaten in Nederland is het voor Noest Advocatuur mogelijk om cliënten van een full service te voorzien. 

  Onze klanten komen heel Nederland, maar voornamelijk uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Aalsmeer. Tag: advocaat Aalsmeer. 

  Publicaties en meer…

  Wist je dat Astrid Noest iedere maand een column in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft?

  Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van Astrid Noest. Daarnaast geeft zij workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen.

  Blog

  In de blog op deze website kan je verder lezen over diverse onderwerpen.

  Tag: Advocaat Aalsmeer