Advocaat Voorhout

Uw Advocaat Voorhout snapt dat u iets anders zoekt dan de traditionele advocatuur.

U zoekt u een advocaat die de tijd voor u neemt. Een advocaat die met u meedenkt. En vooral een advocaat die u begrijpt. Dat vind u allemaal bij Noest Advocatuur. Cliënten voelen zich na een eerste gesprek gerust gesteld. En dat is precies wat advocaat Astrid Noest belangrijk vindt.

Arbeidsrecht en Contracten

Advocaat Astrid Noest is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Zij snapt dat de drempel om naar een advocaat te gaan soms hoog is. Want u doet dat niet elke dag. U heeft daarom vooral behoefte aan duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Advocaat Voorhout kan dat bieden. Met een persoonlijke aanpak helpt Astrid Noest u met uw juridische vragen en problemen rondom het werk en contracten.

Advocaat

Astrid Noest is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en contractenrecht. Zij heeft jarenlange ervaring.

Astrid Noest

“Ik startte voor mezelf als advocaat, omdat ik zag dat cliënten behoefte hebben aan vernieuwing in de advocatuur. Cliënten zijn op zoek naar een advocaat die met de tijd mee gaat; naar meer duidelijkheid, openheid en flexibiliteit. Dat betekent: betere communicatie, meedenken, heldere taal en transparant declareren.

Het gaat er uiteindelijk om wat de cliënt wil en niet wat de advocaat zelf voor ogen heeft. Het belang van de cliënt staat voorop. Qua declareren betekent dit: niet te duur en met duidelijke afspraken over de vaste tarieven. Geen kantoorkosten en liever geen ouderwetse uurtje-factuurtje principe.”

Wilt u weten wie Astrid Noest is? Ga dan direct naar haar persoonlijke pagina.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met Astrid Noest? Dat kan 24/7 in de online agenda.

AFSPRAAK MAKEN

Online advies van advocaat Voorhout

Noest Advocatuur is er voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een ervaren arbeidsrecht en contractenrecht advocaat.

Noest Advocatuur adviseert en procedeert over o.a. vaststellingsovereenkomstenziekte en arbeidsongeschiktheid, loon, arbeidsconflicten en algemene voorwaarden.

Op zoek naar direct advies? Stel uw vraag online!

ONLINE ADVIES

Advocaat Aalsmeer

Fixed Fee

Een advocaat met vaste tarieven, zonder ouderwetse kantoorkosten. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Daardoor komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Als u er recht op heeft, kan bovendien door de overheid gefinancierde rechtsbijstand voor u worden aangevraagd. Astrid Noest behandelt uw zaak dan pro deo.

10 voordelen advocaat Voorhout

  • gratis (30 min) intake met een arbeidsrecht advocaat
  • heldere communicatie
  • 7 dagen bereikbaar
  • avond/weekend intakes
  • geen uurtje-factuurtje
  • geen kantoorkosten
  • één vaste arbeidsrecht advocaat
  • deskundig en betrouwbaar
  • online agenda en afspraak maken
  • online advies

Ontslagbrief

Advocaat Voorhout: bereikbaarheid

Noest Advocatuur is gevestigd midden in de Bollenstreek en centraal gelegen in de randstad. Met Amsterdam en Haarlem aan de ene kant, en Leiden en Den Haag aan de andere kant. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Direct uw route plannen? Klik hier.

Onze klanten komen uit heel Nederland, maar voornamelijk uit Hoofddorp, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Aalsmeer. Tag: Advocaat Hillegom.

Publicaties en meer…

Wist u dat Astrid Noest iedere maand een column in het Lisser Nieuws en De Hillegommer schrijft? U kunt deze kranten en columns online lezen.

Ook op andere plaatsen verschijnen regelmatig publicaties van Astrid Noest. Daarnaast geeft zij workshops en presentaties voor verschillende doelgroepen.

Blog

In de blog op deze website kunt u verder lezen over diverse onderwerpen.

Tag: Advocaat Voorhout